Αριθμ. πρωτ.: 2/47645/0004 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του Μητρώου Δημοσιονομικών Ελεγκτών και Ελεγκτών της Ε.Δ.ΕΛ.

Αριθμ. πρωτ.: 2/47645/0004 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του Μητρώου Δημοσιονομικών Ελεγκτών και Ελεγκτών της Ε.Δ.ΕΛ.

Αθήνα, 21 Ιουνίου 2017
Αριθμ. Πρωτ.: 2/47645/0004

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
και ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ Α - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ,
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ Γ - ΜΗΤΡΩΟΥ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και
ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

Ταχ. Δ/νση: Πανεπιστημίου 37
: Τ.Κ.101 65 ΑΘΗΝΑ
Πληροφορίες: Π. Παντουφλά -
Ι. Τσοφίδου
Τηλέφωνο: 210-33.38.259, 476
Email: p.pantoufla@glk.gr
i.tsofidou@glk.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για τη στελέχωση του Μητρώου Δημοσιονομικών Ελεγκτών και Ελεγκτών της Ε.Δ.ΕΛ.

Με το άρθρο 12 του ν.4151/2013 (Α'103) προβλέπεται η κατάρτιση και τήρηση στο Υπουργείο Οικονομικών / Γενικό Λογιστήριο του Κράτους Μητρώου Δημοσιονομικών Ελεγκτών και Ελεγκτών της Ε.Δ.ΕΛ., ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη διεξαγωγή δημοσιονομικών ελέγχων που ασκούνται από τις ελεγκτικές Διευθύνσεις της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων.

Ο Υπουργός Οικονομικών προτίθεται να στελεχώσει το μητρώο Δημοσιονομικών Ελεγκτών και Ελεγκτών της Ε.Δ.ΕΛ. (εφεξής Μητρώο). Για το λόγο αυτό:

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Τους μόνιμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, της Γενικής Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Αυτοτελούς Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Μητρώο, να υποβάλλουν σχετική αίτηση εφόσον πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις, όπως αυτές ορίζονται στην αριθ. 2/39056/0004/22.5.2017 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών (Β' 1920):

α) Ανήκουν στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ). 

β) Έχουν συνολικά πλήρη διετή εμπειρία ως υπηρετούντες στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στη Γενική Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών και στην Αυτοτελή Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης ή αναγνωρισμένη προϋπηρεσία σε οποιαδήποτε ελεγκτική υπηρεσία του Ελληνικού Δημοσίου.

γ) Δεν έχουν καταδικαστεί τελεσιδίκως για τα αναφερόμενα στην παράγραφο 1 του άρθρου 3 της ανωτέρω απόφασης αδικήματα και δεν τους έχει επιβληθεί τελεσίδικα οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή ανώτερη του προστίμου αποδοχών τεσσάρων (4) μηνών για οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα μέχρι τη διαγραφή της ποινής κατά το άρθρο 145 του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. που κυρώθηκε με το ν.3528/2007, αντικαταστάθηκε από το άρθρο δεύτερο του ν.4057/2012 και ισχύει.

δ) Δεν τελούν σε διαθεσιμότητα ή αργία.

Οι ήδη εγγεγραμμένοι στο Μητρώο καθώς και όσοι εγγράφονται σύμφωνα με τη διαδικασία της ανωτέρω απόφασης παραμένουν εγγεγραμμένοι σε αυτό, εκτός αν συντρέχει λόγος διαγραφής τους. Οι υπάλληλοι που εγγράφονται στο Μητρώο θα συμμετέχουν υποχρεωτικά σε διαδικασίες εκπαίδευσης που θα λαμβάνουν χώρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα αυτοπροσώπως, στο Γραφείο 102 της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης ή με συστημένη επιστολή στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση:

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης
Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης
Γενικό Πρωτόκολλο, Γραφείο 102
Πανεπιστημίου 37, 1ος όροφος
Τ.Κ. 101 65, ΑΘΗΝΑ
Αίτηση για την ένταξη στο Μητρώο Δημοσιονομικών Ελεγκτών και Ελεγκτών της ΕΔΕΛ

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την 26η Ιουνίου 2017. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής τους, κρίνεται από τη ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Επισημαίνεται, ότι οι ήδη εγγεγραμμένοι στο Μητρώο υπάλληλοι δεν απαιτείται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση.

Η ανακοίνωση αυτή:

α) να αποσταλεί στους Προϊσταμένους όλων των Υπηρεσιών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, της Γενικής Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Αυτοτελούς Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης, οι οποίοι θα πρέπει να φροντίσουν για την ενημέρωση των υπαλλήλων τους.

β) να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Αυτοτελή Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης .


Ακριβές Αντίγραφο
Ο Προϊστάμενος Αυτοτελούς Γραφείου Γραμματείας και Αρχείου κ.α.α.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ

Πηγή: Taxheaven